Αλλαγές στο wetube

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χρήση της πλατφόρμας wetube

Τις τελευταίες ημέρες όπως θα έχετε δει υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στην προβολή των βίντεο, άλλοτε παίζουν άλλοτε όχι, και κάποια άλλα τεχνικά θέματα που αντιμετωπίζουμε με τα γνωστά αποτελέσματα σε εσάς τους χρήστες. Επίσης υπάρχουν και κάποιες καταγγελίες για την χρήση πνευματικών δικαιωμάτων από τις εταιρείες της φίνος και καραγιάννης (πρέπει να το σεβαστούμε αυτό) και να προβούμε σε έκτακτα μέτρα. Σας λέω τα πράγματα όπως είναι γιατί θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς απεναντί σας. 

Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι οι εξής:

  • Θα μεταβούμε σταδιακά σε ένα άλλο λογισμικό με πολύ περισσότερες επιλογές
  • Δυνατότητα κατεβάσματος βίντεο
  • Καλύτερη μετάδοση βίντεο σε HD ανάλυση
  • Περισσότερους servers για γρηγορότερη απόκριση στον χρήστη
  • Δυνατότητα Live streaming
  • Δυνατήτητα Broadcaster
  • Καλύτερη διαχείριση στο Admin panel
  • και κάποια καινούργια χαρακτηριστικά.....

Αν θέλετε να είστε και εσείς ένα από τα μέλη μας στο wetube και να απολαμβάνετε αυτά τα χαρακτηριστικά τότε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο greekcinema.gr για να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για ότι αφορά την πλατφόρμα wetube. Μπορεί να ακούγεται λίγο κάπως,  εγγραφή... γιατί να το κάνω; ο λόγος είναι απλός δεν θα είναι όλες οι ταινίες ορατές σε όλους, και είναι απολύτως δωρεάν. Στο greekcinema  έχουμε όλους τους μηχανισμούς που απαιτούνται βάση νομοθεσίας και μπορείτε να διαγράψετε ανά πάσα στιγμή τις πληροφορίες σας.

Για ότι άλλο θέλετε χαρά μας να σας απαντήσουμε στέλνοντας το ερώτημα σας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Forum

Αν κάνετε εγγραφή να δείτε στο email σας το email επιβεβαίωσης που πρέπει να απαντηθεί για την ολοκλήρωση της εγγραφής. Επίσης να ελένχετε και στα μηνύματα spam. Αν παρ όλα αυτά δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης επικοινωνήστε μαζί μας να ενεργοποιήσουμε την εγγραφή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σας ευχαριστούμε

wetube


Εκτύπωση   Email