• +
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κοινωνικό δίκτυο τι είναι


Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα σύνολο αλληλεπιδράσεων και διαπροσωπικών σχέσεων. Ο όρος σήμερα χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει ιστοσελίδες οι οποίες επιτρέπουν την διεπαφή ανάμεσα στους χρήστες, πχ. με σχόλια, φωτογραφίες, άλλες πληροφορίες από σχετική βιβλιογραφία. Οι πιο γνωστές από αυτές τις ιστοσελίδες είναι το 
Facebook, Twitter, Instagram και Linkedin.

Η δέσμευσή μας στους δωρητές μας

Δεν θα πουλήσουμε, θα μοιραστούμε ή θα ανταλλάξουμε τα ονόματα ή τις προσωπικές πληροφορίες των δωρητών μας με οποιαδήποτε άλλη οντότητα ούτε θα αποστέλλουμε αλληλογραφία στους δωρητές μας για λογαριασμό άλλων οργανισμών.


 

Το Greek Cinema δημιούργησε τo δικτυακό τόπο Greek Cinema.gr, και προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του Greek Cinema.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγει το Greek Cinema, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου Greek Cinema.gr. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών από το Greek Cinema.gr προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό.


Γρήγορη ερώτηση

© 2020 Greek Cinema. All Rights Reserved. Powered by Hereco Ltd

Please publish modules in offcanvas position.

Cron Job Starts