Αλλαγές στο wetube

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χρήση της πλατφόρμας wetube

Τις τελευταίες ημέρες όπως θα έχετε δει υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στην προβολή των βίντεο, άλλοτε παίζουν άλλοτε όχι, και κάποια άλλα τεχνικά θέματα που αντιμετωπίζουμε με τα γνωστά αποτελέσματα σε εσάς τους χρήστες. Επίσης υπάρχουν και κάποιες καταγγελίες για την χρήση πνευματικών δικαιωμάτων από τις εταιρείες της φίνος και καραγιάννης (πρέπει να το σεβαστούμε αυτό) και να προβούμε σε έκτακτα μέτρα. Σας λέω τα πράγματα όπως είναι γιατί θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς απεναντί σας. 

Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι οι εξής:

  • Θα μεταβούμε σταδιακά σε ένα άλλο λογισμικό με πολύ περισσότερες επιλογές
  • Δυνατότητα κατεβάσματος βίντεο
  • Καλύτερη μετάδοση βίντεο σε HD ανάλυση
  • Περισσότερους servers για γρηγορότερη απόκριση στον χρήστη
  • Δυνατότητα Live streaming
  • Δυνατήτητα Broadcaster
  • Καλύτερη διαχείριση στο Admin panel
  • και κάποια καινούργια χαρακτηριστικά.....

Αν θέλετε να είστε και εσείς ένα από τα μέλη μας στο wetube και να απολαμβάνετε αυτά τα χαρακτηριστικά τότε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο greekcinema.gr για να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για ότι αφορά την πλατφόρμα wetube. Μπορεί να ακούγεται λίγο κάπως,  εγγραφή... γιατί να το κάνω; ο λόγος είναι απλός δεν θα είναι όλες οι ταινίες ορατές σε όλους, και είναι απολύτως δωρεάν. Στο greekcinema  έχουμε όλους τους μηχανισμούς που απαιτούνται βάση νομοθεσίας και μπορείτε να διαγράψετε ανά πάσα στιγμή τις πληροφορίες σας.

Για ότι άλλο θέλετε χαρά μας να σας απαντήσουμε στέλνοντας το ερώτημα σας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Forum

Αν κάνετε εγγραφή να δείτε στο email σας το email επιβεβαίωσης που πρέπει να απαντηθεί για την ολοκλήρωση της εγγραφής. Επίσης να ελένχετε και στα μηνύματα spam. Αν παρ όλα αυτά δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης επικοινωνήστε μαζί μας να ενεργοποιήσουμε την εγγραφή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σας ευχαριστούμε

wetube

GREEK CINEMA

 

Κοινωνικό δίκτυο τι είναι 

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα σύνολο αλληλεπιδράσεων και διαπροσωπικών σχέσεων. Ο όρος σήμερα χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει ιστοσελίδες οι οποίες επιτρέπουν την διεπαφή ανάμεσα στους χρήστες, πχ. με σχόλια, φωτογραφίες, άλλες πληροφορίες από σχετική βιβλιογραφία. Οι πιο γνωστές από αυτές τις ιστοσελίδες είναι το Facebook, Twitter, Instagram και Linkedin.

Οι ιστότοποι αυτοί αποτελούν εικονικές κοινότητες όπου οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν και να αναπτύσσουν επαφές μέσα από αυτές.

Ένα κοινωνικό δίκτυο είναι μια κοινωνική δομή που αποτελείται από ένα σύνολο παραγόντων, όπως άτομα ή οργανισμούς. Στο διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα είναι μία πλατφόρμα που συντηρείται για την δημιουργία κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που συνήθως αποτελούν ενεργά μέλη του κοινωνικού δικτύου, με κοινά ενδιαφέροντα ή δραστηριότητες.

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είναι οργανωμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με περισσότερο ομαδοκεντρικό χαρακτήρα που παρέχουν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, μία σειρά από βασικές και δωρεάν υπηρεσίες όπως τη δημιουργία προφίλ, το ανέβασμα εικόνων και βίντεο, τον σχολιασμό σε ενέργειες που γίνονται από άλλα μέλη του δικτύου ή μίας ομάδας, την άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε στο Greek Cinema

Το Greek Cinema είναι ένα κοινωνικό δίκτυο όπως όλα τα άλλα, επικεντρωμένο όμως στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Με πιο απλά λόγια όλοι εσείς που έχετε κοινά ενδιαφέροντα γύρω από τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον για το σινεμά δεν μπορούν να γίνουν μέλη μας) μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό στο Greek Cinema και να μοιραστείτε τις απόψεις σας, να κάνετε τα σχόλια σας, να δείτε Ελληνικές Ταινίες και πολλά πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Υπάρχει απόλυτoς σεβασμός στα προσωπικά σας δεδομένα και σε όλα τα άλλα νομικά πλαίσια που απαιτούνται σήμερα για την προστασία σας. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας μοιραστείτε τα βίντεο σας κάντε καινούργιους φίλους. Διαβάστε τα άρθρα μας για τον κινηματογράφο για τους ηθοποιούς και ανακαλύψτε τον μαγευτικό κόσμο που κρύβεται πίσω από αυτόν. 

Στο Greek Cinema πιστεύουμε στις αληθινές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων αν και είναι σπάνιο φαινόμενο σήμερα, στην ανταλλαγή απόψεων και στην οποιαδήποτε καλοπροαίρετη κριτική αυτών, θέλουμε ένα κόσμο αληθινό ειλικρινή με αίσθημα και συναίσθημα. Αυτό είναι που προσπαθούμε να καθιερώσουμε στο δικό (μας, σας) κοινωνικό δίκτυο του Greek Cinema. Δεν αποσκοπούμε σε εμπορικό κέρδος μέσα από το δίκτυο μας, αλλά σε όλα όσα  σας αναφέραμε παραπάνω.

Αν και εσείς έχετε τα ίδια πιστεύω με εμάς ελάτε στο Greek Cinema να γίνουμε μια μεγάλη αληθηνή παρέα χωρίς σύνορα και υποκρισία.

Έχετε ερωτήσεις; μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα στο Forum του Greek Cinema ή να βρείτε την απάντηση  στα ήδη απαντημένα ερωτήματα.

Φιλικά

Greek Cinema

 

Προσωπικά δεδομένα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγει το Greek Cinema, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου Greek Cinema.gr. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών από το Greek Cinema.gr προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών του Greek Cinema.gr και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του Greek Cinema.gr.
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Greek Cinema.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Greek Cinema.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Όροι χρήσης

 

Το Greek Cinema δημιούργησε τo δικτυακό τόπο Greek Cinema.gr, και προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του Greek Cinema.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η Greek Cinema.gr παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου Greek Cinema.gr μια πλούσια συλλογή υπηρεσιών, σελίδων, επιλογών ή/και πηγών συμπεριλαμβανομένων διαφόρων εργαλείων επικοινωνίας, υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικούς χώρους μαζικής πρόσβασης και επικοινωνίας των χρηστών, υπηρεσίες/σελίδες προσωπικού χαρακτήρα και περιεχομένου. Στις σελίδες του Greek Cinema.gr συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις κάθε μορφής. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο Greek Cinema.gr υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο. Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του Greek Cinema.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και το Greek Cinema.gr αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων/υπηρεσιών.
Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του Greek Cinema.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του Greek Cinema.gr

Πολιτική απορρήτου δωρεάς

Η δέσμευσή μας στους δωρητές μας

Δεν θα πουλήσουμε, θα μοιραστούμε ή θα ανταλλάξουμε τα ονόματα ή τις προσωπικές πληροφορίες των δωρητών μας με οποιαδήποτε άλλη οντότητα ούτε θα αποστέλλουμε αλληλογραφία στους δωρητές μας για λογαριασμό άλλων οργανισμών. Αυτή η πολιτική ισχύει για όλες τις πληροφορίες που λαμβάνει το Greek Cinema, τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ("Πλατφόρμα", περιλαμβάνει τον ιστότοπο Greek Cinema και κινητές εφαρμογές), καθώς και κάθε ηλεκτρονική, γραπτή ή προφορική επικοινωνία. Στο βαθμό που οι δωρεές υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω τρίτου παρόχου υπηρεσιών, οι πληροφορίες των δωρητών μας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για σκοπούς που είναι απαραίτητοι για την επεξεργασία της δωρεάς.

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Δωρεά για τους δύσκολα οικονομικά καλλιτέχνες