• +
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
1 λεπτό χρόνο ανάγνωσης (52 λέξεις)

ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΚΑ

Αβαγιανού Γιάνκα

 Γιάνκα Αβαγιανού
Γεννήθηκε στη Σλοβενία στις 10 Ιανουαρίου 1949. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου.
Φιλμογραφία
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)
Αδέρφια μου αλήτες πουλιά (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα (1971)
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
Εσμέ, η Τουρκοπούλα (1974)
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)

ΑΒΑΤΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΤΣΑ
ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σχετικες θεσεις

 

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
© 2020 Greek Cinema. All Rights Reserved. Powered by Hereco Ltd

Please publish modules in offcanvas position.

Cron Job Starts